sobota 17. augusta 2013

Osem užitočných rád, čo urobiť, ak idete na rande po troch rokoch

RADA PRVÁ: určite si v domnení, že za 60 minút sa vaša postava dokáže nápadne zmeniť, naplánujte návštevu posilňovne. Natiahnuté šlachy a seknutie v krížoch sú predpokladom úspešného rande. 

RADA DRUHÁ: nohy, podpazušie alebo tvár si zásadne začnite holiť asi hodinu pred odchodom z bytu. Zvýšite tak šance na krásne rezné rany na miestach, ktoré nedokážete zakryť. 

RADA TRETIA: určite sa nechajte pri sprchovaní zlákať dojmom, že vaša vaňa neodteká tak dobre ako ráno a začnite gumeným zvonom čistiť odtok. Garantujem vám, že podtlak vystrelí na vašu tvár veci, ktoré by ste na nej len neradi videli. 

RADA ŠTVRTÁ: pred rande zásadne žehlite! Nie je nič krajšie, ako celý čas premýšlať, či ste vypli doma žehlicku alebo či už eventuelne vaše obydlie horí. 

RADA PIATA: experimentujte. Vyskúšajte nový make-up, účes, štýl oblečenia, holenie. Máte jedinečnú šancu prísť na vaše rande po troch rokoch úplne dogabaní a zničení. 

RADA ŠIESTA: jednoznačne venujte zvýšenú pozornosť malému červenému fliačiku na čele. Iba s trochou úsilia sa vám z neho podarí vytvoriť indický znak medzi obočím, za ktorý by sa nemusela hanbiť ani Aišvarja Rai, hviezda bollywoodskych filmov. 

RADA SIEDMA: rande naplánujte tak, aby ste medzi koncom pracovnej doby a jeho začiatkom mali maximálne 115 voľných minút na vykonanie všetkých zmienených úkonov. Časový stres je zázračný a prospievajúci. 

RADA POSLEDNÁ: určite cestujte výťahom, ktorý má zrkadlo. Zistíte, že v ruke stále držíte gumený zvon.